Pretpark de Valkenier

    • Home
    • Pretpark de Valkenier

Pretpark De Valkenier

De héle familie beleeft plezier in de Valkenier! Een mooi park voor jong en oud met oneindig veel leuke, spetterende attracties zoals een achtbaan, dancing Queen, Fun-Sliding, super snelle cobra waterglijbaan en het spookhuis. Fietsen, schommelen, glijden, klimmen, klauteren: ouderwets speelplezier binnen of juist in de gezonde buitenlucht van het Geuldal. Voor de gasten die het liever wat rustiger aan doen is er ook volop keuze: circus poppentheater, Dino world, het oldtimer-parcours en de paardjesbaan. Lekker relaxen in het kabouterspeelland met een kop koffie terwijl de kinderen ravotten.

Een populaire attractie voor jong en oud is het Valkenier-treintje, dat u voor € 1,50,- euro rondrijdt door het historische stadshart van Valkenburg. Trein gemist? Niet getreurd, want we vertrekken meerdere keren per dag!

Van spelen krijgen kleine reuzen honger! Daarom staan er picknick banken om zo nu en dan eens te pauzeren en zijn er gezellige terrasjes en een restaurant. Snuffel in de winkeltjes en kraampjes, voor een verfrissende versnapering of juist een warme snack.

Het park is gebouwd rond een mooie vijver, waar je een tochtje kunt maken met de Missisipyboot. Let goed op: misschien ontdek jij het geheime pirateneiland! In de winterperiode ontwikkelen we volop nieuwe ideeën.

We streven naar gemak en optimaal speelplezier voor iedereen. Het park is dus goed toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelgebruikers. En we hebben natuurlijk een mindervalide speeltuin. Kinderen krijgen een leuke surprise bij de uitgang. Er is voldoende parkeergelegenheid en we zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zelfs bij slecht weer gegarandeerd een hele dag genieten!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg