Klimpark Fun Forest

    • Home
    • Klimpark Fun Forest

Klimpark Fun Forest

Slingeren als apen door de bomen!
Fun Forest is het eerste en grootste klimpark van Nederland in Tegelen (1 km van Venlo). Door het bos (2 hectare) lopen 8 klimparcoursen op 4-12 meter hoogte waardoor je 3 uur lang mag klimmen, balanceren, tokkelen en slingeren. Veiligheid gaat boven alles en je bent constant gezekerd aan een stalen veiligheidskabel. Klimervaring is niet vereist. Kinderen van 8-14 jaar klimmen onder begeleiding van een volwassene. Voor kinderen van 5-7 jaar is er een juniorparcours.

Scholieren vanaf 8 jaar klimmen zelfstandig door de bomen van Fun Forest, Onder het toeziend oog van hun leraar of lerares en de medewerkers van Fun Forest. Wij maken middels een buddy-systeem groepjes van 3 kinderen, die op elkaar letten tijdens het klimmen en het zekeren. Daar hebben wij goede ervaring mee ! NIEUW!
Op 19 april 2009 opent Fun Forest een nieuw klimpark in het Amsterdamse Bos !
Het klimpark is gelegen bij de Bosbaan op de Bosbaanweg 3, 1182 DA te Amstelveen.
Het bezoek aan Fun Forest valt tevens goed te combineren met een bezoek aan bezoekerscentrum De Molshoop, waar natuureducatie en leuke programma’s worden geboden aan de jeugd.

Ook bieden wij middels onze stichting Fun Forest Foundation de “Fun Forest Experience” aan scholen (basisscholen, groep 8-10), waarbij kinderen een halve dag op pad gaan met een boswachter van het Amsterdamse Bos die hen meeneemt op een avonturenreis door het bos. Bij het klimpark van Fun Forest is tevens een speelbos aanwezig, waar de andere helft van de dag hutten worden gebouwd met takken uit het bos en spelletjes worden gespeeld onder begeleiding van Fun Forest medewerkers.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg