Poppentheater

Poppentheater

Kooman’s Poppentheater : spannend en muzikaal theater voor groep 1 t/m 8

Kooman’s Poppentheater in Den Haag is een uniek theater met een traditie van 50 jaar. Elke twee jaar wordt een nieuwe voorstelling aan het repertoire toegevoegd. Theater met poppen in verrassende decors, eigen muziek en liedjes en een spannende voorstelling waarin ook veel gelachen kan worden!

Schoolreisjes
Kooman’s Poppentheater is beschikbaar voor een schoolreisje exclusief voor uw school. Er zijn dan geen andere scholen bij de voorstelling aanwezig. In overleg met de school selecteren wij vooraf een voorstelling die aansluit bij de leeftijd van de kinderen. De voorstellingen zijn geschikt voor kleuters, middenbouw maar óók voor de groepen 6-8! Voor kinderen vanaf groep 5 kunnen we aansluitend aan de voorstelling een workshop houden. Hierin geven we uitleg over speeltechniek, poppen, decors en een kijkje achter de schermen. Als u een pauze wilt, kunnen we zorgen voor limonade en snoepjes. Na afloop krijgt u van ons een cd met liedjes en kleurplaten.

Vlakbij het strand
Op 15 minuten loopafstand van het poppentheater ligt het Scheveningse strand. U kunt met de kinderen vanaf het theater een redelijk rustige route lopen, langs de haven. Op deze manier kunt u een bezoek aan het poppentheater makkelijk combineren met een bezoek aan het strand.

Aanvangstijden
Schoolvoorstellingen zijn mogelijk op alle ochtenden en middagen, m.u.v. woensdagmiddag. Aanvangstijd in overleg. Maximale groepsgrootte: 125 kinderen. Een voorstelling duurt 60 minuten.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg