Plaswijckpark

Plaswijckpark

Speelwijck, Dierenwijck en Wandelwijck
De drie mooiste wijcken van Rotterdam liggen in familiepark Plaswijckpark: plezier en gezelligheid in de mooie natuurlijke omgeving van het gezellige park. Je kan er zelf spelen en heerlijk ravotten met je vrienden.

Speelwijck
Voel je een schipper wanneer je met het vlot jezelf en jouw ‘matrozen’ naar de overkant trekt. Vind de weg in het Doolhof der Dwazen, ga over de Klim- en Klauterberg of in de supersnelle Kangaroetsjjj! De Speeltuin biedt ook voor gehandicapten speciale attracties, zoals bijvoorbeeld een reuzenschommel. Maar trek vooral je oude kleren aan, want de veelzijdige Speeltuin van Plaswijckpark staat garant voor urenlang ongeremd speelplezier. Vanaf het centraal gelegen terras bij het zelfbedieningsrestaurant kunnen de begeleiders een oogje in het zeil houden.

Het enige verkeer dat in de Verkeerstuin van Plaswijckpark mag rijden, zijn de skelters en de miniscooters. Rotondes, spoorwegovergang, verkeerslichten en bushaltes: onderweg kom je van alles tegen! Op een gebied van maar liefst 1 hectare kunnen uw leerlingen met 40 skelters ongestoord hun gang gaan.

Oververhit geraakt van het skelteren? Kom lekker spetteren in de Havenspeeltuin. Spelen in en om het water, zoveel waterplezier hebben ze nog nooit gehad!

Doe net als de apen op het eiland en kom spelen in de uitdagende Apenspeeltuin.

Dierenwijck
In de Dierentuin van Plaswijckpark vind je vele diersoorten zoals bijvoorbeeld apen en wallabies. Sommige zijn bekend, zoals de zwarte zwanen en otters, maar wie weet wat een vari, een nandoe of een alpaca is?

Wandelwijck
Zoekt u een mooie plek om tussen de middag te picknicken in het gras of lekker met een broodje op een van de vele picknickbanken te genieten? Dan moet u in wandelwijck zijn.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg