Phantasialand

Phantasialand

Waar gaat de schoolreis dit jaar naartoe? Naar Phantasialand natuurlijk!

Phantasialand is een onvergetelijke belevenis voor jong & oud. In zes unieke thema´s (China Town, Mexico, Alt Berlin, Fantasy, Deep in Africa en Mystery) biedt het park plezier & avontuur, magie & fantasie en spanning & sensatie aan. In de themagebieden worden de verschillende culturen en epochen voor de kinderen grijpbaar: bewonder handgemaakte kunstwerken in Deep in Africa, de Aziatische architectuur in China Town, de bijzondere atmosfeer in Alt Berlin en laat de klas van 44 attracties genieten!

Magisch! Mythisch! Authentiek! Deep in Africa
Afrika – nergens zijn zoveel gebruiken en rituelen, nergens worden meer verhalen vol mystiek verteld en geen enkel continent herbergt de kunst en cultuur van zoveel verschillende stammen en volken als Deep in Africa. Maak met uw klas een korte vakantie naar een exotische wereld in een ver weg gelegen continent. In Deep in Africa staan originele, Afrikaanse lemen hutten en zitten in nissen en hoekjes Bakongo beelden – magische gedenkstenen – die over de levenden waken en beschermen tegen vijanden. Grote planten, tropische varens en een 10 meter hoge eik leiden de klas door de verschillende klimaatzones en vegetaties van Afrika.

Uniek kronkelt de prijsbekroonde achtbaan Black Mamba met duizelingwekkende snelheid door diepe spleten, langs rotsen en een kletterende waterval. Een rit op de Black Mamba verbindt verrassingen en g-krachten tot een spectaculaire rit op een hoog, technisch niveau!

Tijdreis naar Mexico
Beleef tijdens uw schoolreis in Phantasialand het fascinerende Mexico, het land van de Azteken. Met veel oog voor detail is het facettenrijke Mexico in uw directe omgeving. Het themagebied presenteert scènes uit het huidige landschap en ontvoert u
naar het verleden. Het erfgoed van de Azteken is overal voelbaar. Ruim 70 palmen, enkele meer dan 100 jaar oud, koraalbomen met rode bloesems, vijgencactussen en de voor Mexico typische platanen geven een indruk van de typische Mexicaans/midden Amerikaanse flora. De op de jaargetijden aangepaste potbeplanting, met onder andere vuurrode dahlia´s, ronden het kleurrijke beeld prachtig af.

Ook de prijsbekroonde attractie Talocan wacht op onverschrokken gasten. De naam Talocan verwijst naar de Azteekse mythologie, waar de machtige god Tlaloc over het water in al zijn vormen, voornamelijk regen en bloed, heerste. Begeleid door water, mistbanken en vuur, zonder vangnet en grond onder de voeten, kunt u zich voorstellen hoe groot de macht van Tlaloc was!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg