Movie Park

Movie Park

Vlak over de grens in Duitsland biedt hèt unieke film- en entertainment park van Europa meer dan 40 razendsnelle attracties en spectaculaire shows! Alles in het park draait om het thema film en jij zit er middenin!

SHREK 4-D™
Hij is groot, groen, doucht zich graag met modder, poetst zijn tanden met slijm en is het sympathiekste wezen in het moeras: SHREK®, de beroemdste oger ter wereld heeft zijn intrede gedaan in Movie Park Germany met SHREK 4-D™. Dit spannende SHREK 4-D™ avondtuur beleef je met speciaal vervaardigde brillen, die je meevoeren naar de vierde dimensie. De film wordt uiteraard ook in het Nederlands vertoond.

Het grootste NICKLAND van Europa!
Alleen in Movie Park Germany kunnen uw leerlingen hun Nickelodeon helden in levende lijve ontmoeten en spannende avonturen met ze beleven. Een watergevecht met SpongeBob en een echte jungle expeditie met Dora en haar neefje Diego.

Pure adrenaline…
Wil je tempo, actie en adrenaline? Met de High Fall stijg je tot 60 meter hoogte. Na een duizelingwekkende vrije val spring je meteen in de Bandit, Duitslands eerste houten achtbaan. Vervolgens maak je loopings en scherpe bochten zonder “vaste grond” onder je voeten in de MP Express. Naast wervelende attracties presenteert Movie Park ook eersteklas shows zodat iedereen de ware filmsfeer op kan snuiven.

Voordelen voor uw schoolgroep op een rij
Plezier en educatie: vraag naar het “Educate Yourself” programma en natuurlijk is een dagje in een Duits pretpark een hele les opzich.
Veiligheid: Movie Park Germany heeft het certificaat “OK voor Kids” ontvangen.
Organisatie: Movie Park heeft allerlei handige tips om uw dag te laten slagen zoals verzamelpunten.
Oriëntatiebezoek: Op aanvraag is het mogelijk om het park voorafgaand aan een schoolreis te komen bekijken.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg