Ouwehands Dierenpark

    • Home
    • Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark

Zoo Avontuurlijk!
Stap binnen in Pássaro, een paradijs van kleurrijke en tropische vogels. Bewonder vervolgens de unieke witte leeuwen en wandel door Het Tijgerbos! Sta neus aan neus met onze ijsberen of loop door Het Berenbos waar bruine beren en wolven samen leven.

Klim op de grootste olifant ter wereld om de machtige Afrikaanse olifanten vanaf 12 meter hoogte te bekijken en bezoek de spetterende Zeeleeuwenshow!

Hang de beest uit in RavotAapia – Europa’s grootste overdekte speeljungle. Net als de otters en doodshoofdaapjes klimmen en klauteren. Speel mee in de legende van het gestrande piratenschip en beleef spannende avonturen in de grotten van de kalongs. Ga op ontdekkingsreis en beleef het zelf!

Beleef spannende avonturen in de Afrikaanse speelsafari ‘Umkhosi’ en ontmoet mandrils, giraffen, zeldzame witte leeuwen, zebra’s, stokstaartjes en vele andere Afrikaanse dieren! Klim via de touwbruggen van boomhut naar boomhut en bespied de leeuwen vanuit een spannende uitkijkpost!

Neem ook eens een kijkje in het verblijf van de Humboldt pinguïns en sta oog in oog met deze grappige dieren. Door middel van een koepel sta je midden in de kolonie!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg