Oranje paprika’s en varen in de Kop van Noord-Holland

    • Home
    • Oranje paprika’s en varen in de Kop van Noord-Holland

Een gezellig, sfeervol restaurant met een boeren uitstraling in Nieuwe Niedorp. Dat wil zeggen; openhaard, kaarsjes, boerenbont en uitzicht op het water. Geniet van een prachtige rondvaart en bekijk al het moois dat deze omgeving te bieden heeft met de Salonboot de Gouden Driehoek. Het vaargebied is in de Kop van Noord-Holland, West- Friesland.

Wat gebeurt er allemaal in die indrukwekkende kassen van Agriport A7? U krijgt een exclusief kijkje in het bedrijfsleven van een prachtig glastuinbouwbedrijf waar op duurzame (denk aan aardwarmte) en milieuvriendelijke wijze de lekkerste paprika’s worden geteeld. Bezoekerscentrum Agriport ligt in het prestigieuze glastuinbouwgebied Agriport A7, in de kop van Noord-Holland. Ze ontvangen jaarlijks duizenden gasten over de hele wereld en garanderen altijd een gezellige, interessante en onvergetelijke excursie! Voor een excursie wordt u ontvangen en welkom geheten in ’s werelds grootste kas met oranje paprika’s. Tijdens de indrukwekkende rondleiding komt u in de energieruimte, de waterruimte en in de enorme kwekerij waar zo’n 30.000 kilo paprika’s op een dag worden geoogst! U ervaart met eigen ogen hoe de hypermoderne tuinder zijn product teelt met oog voor mens en milieu en met de nieuwste technische snufjes. Er gaat een wereld voor u open!

Een presentatie over Agriport A7 en kwekerij Barendse-DC maakt de excursie compleet. In de mooie bedrijfskantine van de kwekerij, onder het genot van een heerlijk kopje koffie, ziet en hoort u een enthousiaste en boeiende presentatie. Uw gids vertelt aan de hand van slides en video’s over de geschiedenis van het (familie-)bedrijf, de milieuvriendelijke teelt en het duurzaam gebruik van energie d.m.v. aardwarmte en WKK’s. En natuurlijk wordt er geproefd en komt u van alles te weten over het bijzondere product en proces van de oranje paprika van bloemetje tot op uw bord.

Uiteraard is ook deze dagtocht geheel verzorgd met koffie met gebak, koffietafel en een diner.

Max. 70 personen

( alleen voor de rondvaart)

 

Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

kopje koffie met gebak

koffietafel met soep (buffet)

rondvaart

excursie

koffie met stroopwafel

vers kasproduct

3-gangen diner

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg