Ooijpolder tot aan het Duitse Kleve

    • Home
    • Ooijpolder tot aan het Duitse Kleve

Een rondvaart op de drukst bevaren waterwegen van Europa. De talloze schepen alleen al zorgen voor een boeiend schouwspel. Vanaf het water kunt u beter genieten van het schitterende uitzicht over Nijmegen en de Ooijpolder met zijn prachtige natuurschoon.

Fluisterstil door de Ooijpolder met de Zonnetrein, u hoort de vogels fluiten, koeien loeien en de gids vertelt over dit unieke stukje natuur langs de Waal met terpen, oude kerkjes, kleiputten en oude steenfabrieken.

De meer dan 750 jaar oude stad Kleve met haar beroemde Schwanenburg ligt op steenworp afstand van de Gelderse poort. Via Keeken, Schenkenschans en Rindern gaat de tour naar Kleve. Onderweg hoort u welke rol Schenkenschans speelde tijdens de 80-jarige oorlog, hoe Kleve onder stadhouder Johan Maurits van Nassau tot grote bloei kwam en welke beroemdheden in de 18e en 19e eeuw het “Eau de Cleve” dronken.

In de ochtend wordt u opgehaald bij uw woonplaats. De Touringcar brengt u naar Nijmegen voor een rondvaart van een uur. Tijdens de rondvaart krijgt een lekker kopje koffie met gebak geserveerd. Hierna vertrekt u met het zonnetreintje naar Millingen aan de Rijn. Tijdens de rit is er een gids die u van alles vertelt over de omgeving en het verleden. Eenmaal aankomen in Millingen aan de Rijn staat de overheerlijke koffietafel al voor ons gereed. Na de lunch brengt u een bezoek aan Kleve. Hierna heeft u even de gelegenheid om dit stadje te bewonderen. Op de terugweg staat in Zeeland een heerlijk driegangen diner voor u klaar.

Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

2 kopjes koffie met gebak

rondvaart

ritkosten

koffietafel

gidskosten

3-gangen diner

 

Optie:

Informeer naar meerdere arrangementen en opties

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg