Museon

Met deze twee nieuwe tijdelijke tentoonstellingen wil het Museon leerlingen op een inspirerende manier kennis laten maken met bèta en techniek. De exposities besteden aandacht aan de techniek in de scheepvaart en in de autosport: ontdek hoe techniek werkt door het zelf uit te proberen! Kom ook testen of je de vaardigheden van een echte kapitein of coureur hebt.

Heb jij de reactiesnelheid, het uithoudingsvermogen en de besluitvaardigheid? Kun jij omgaan met een race-team of de scheepsbemanning? Ben je meer een coureur of meer een kapitein? Welke wereld past het beste bij jou? Test jezelf!

Vaste tentoonstellingen, educatie en activiteiten
Naast de tijdelijke tentoonstellingen is er nog veel over de mens en zijn wereld te zien. Je komt meer te weten over hoe de aarde is ontstaan, wanneer de dino’s leefden, hoe de eerste mensen eruit hebben gezien, waar wij onze energie vandaan halen, hoe verre volken leven en wat we kunnen doen om recht en vrede te bewaren. Het Museon staat voor educatie en attractie; een prima bestemming voor een schoolreis. Zowel voor het primair als voor het voortgezet onderwijs. Er zijn diverse educatieve programma’s voor groepen. Kijk voor alle exposities en activiteiten op onze website.

Combinaties voor een spannend dagje uit
Door zijn strategische ligging tussen het centrum van Den Haag en het Scheveningse strand is het Museon zeer geschikt voor een dagtrip. Je kunt het Omniversum op 2 minuten loopafstand bereiken. Een combinatiebezoek met het Omniversum is aan te raden! Alle films worden hier op grootbeeldformaat vertoond. Er zijn ook aantrekkelijke combinatiekortingen met Madurodam, Panorama Mesdag, Sea Life of Linnaeushof beschikbaar.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg