Madurodam

Madurodam

Madurodam is al bijna 60 jaar een historische weergave van een Nederlandse stad, maar dan op schaal 1:25. In de stad zijn gebouwen uit verschillende eeuwen te bewonderen zoals kerken, winkels, musea en paleizen. Zoals in een ‘echte’ stad kunnen kinderen veel leren in Madurodam, bijvoorbeeld over de vaderlandse geschiedenis, architectuur, energie en vele andere onderwerpen.

Madurodam is volop in beweging. Op Amsterdam Airport Schiphol taxiën alle soorten vliegtuigen en rijden cateringwagens af en aan. Windmolens draaien, rondvaartboten varen door de grachten, er wordt een brand geblust in de haven en treinen doorkruisen de hele stad over de grootste miniatuurspoorbaan ter wereld.

Themaroutes in Madurodam
Voor wie de miniatuurstad op een andere manier wil ontdekken zijn er twee bijzondere themaroutes. Vraag ernaar bij de receptie of geef bij uw reservering op welke route u wilt lopen.

Route Architectuur.
Kriskras door alle architectonische hoogstandjes van Nederland.
Route Water.
Alle Nederlandse waterbouwkundige projecten in één wandeling.

Aantrekkelijke combinaties in Den Haag en omstreken
Om een schoolreis nog completer te maken, biedt Madurodam combinatiepakketten met verschillende attracties en musea in Den Haag en omgeving. De combinatiemogelijkheden zijn:
* Linnaeushof
* Museon
* Omniversum
* Panorama Mesdag
* Escher in het Paleis
* SEA LIFE
* Space Expo
* Corpus Experience

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg