Linnaeushof

Linnaeushof

Voor een geslaagde en voordelige schoolreis. Klimmen, duikelen, zwieren en zwaaien: in Linnaeushof staan meer dan 350 speeltoestellen en attracties, genoeg voor urenlang speelplezier. Het motto is zèlf spelen en bewegen en je eigen fantasie gebruiken. Er zijn dan ook geen kermisachtige attracties en geen lange wachttijden. Het Piratennest, met lange hangbruggen hoog boven water, is heel spectaculair en vanuit de Toffe Toren en de monorail heb je uitzicht op alles wat Linnaeushof zo leuk maakt. Bijzonder is de aparte peuter- en kleuterspeeltuin, die heel gezellig en overzichtelijk is. Er is een kleuter verkeersdorp met driewielers, een grote zandspeelplaats en een kleuter-springkussen. Bovendien staat hier het huisje van Bennie Broek, de speeltuinmascotte.

De grotere kinderen vermaken zich op de trampolines, kabelbanen, waterfietsen, midgetgolfbanen en de superglijbaan. Voor als er een buitje valt, zijn er 2 overdekte speeltuinen. Bij mooi weer is de waterspeeltuin open met een enorm waterklimtoestel dat voor spetterend waterspektakel zorgt! Je waant je er in een heuse oase, met palmbomen, rotspartijen en levensechte dromedarissen. Ook aan minder valide kinderen is gedacht: er zijn tal van rolstoeltoegankelijke speeltoestellen. Linnaeushof besteedt veel zorg aan de veiligheid van de speeltoestellen en de medewerkers houden een oplettend oogje in het zeil. Neem bij mooi weer zwemkleding mee!

Kleurplaat
Leuk ter voorbereiding in de klas is de Linnaeushof-kleurplaat. Deze kan gratis aangevraagd worden en dient op school gekopieerd te worden. Op de achterzijde staat een leuk verhaal over Bennie Broek.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg