Koningin Juliana Toren

    • Home
    • Koningin Juliana Toren

Koningin Juliana Toren

Meer dan 60 attracties!
Familiepretpark Koningin Juliana Toren in Apeldoorn is het gezelligste, veiligste en meest overzichtelijke pretpark van Nederland. Het pretpark bevindt zich middenin de Veluwse bossen. Het pretpark, met meer dan 60 fantastische attracties, is een waar speelparadijs voor kinderen vanaf tot circa 12 jaar.

Een kleine greep uit de vele attracties is o.a. een spannende rit in Jul’s Super Achtbaan, genieten van het schitterende uitzicht vanuit het Reuzenrad en een tocht in de Dino Toer langs levensechte dinosaurussen! De kinderen kunnen heerlijk springen, klimmen, glijden en klauteren in de kleurrijke en veilige speeltuin. Na omgetoverd te zijn tot piepkleine muisjes beleven jong en oud een vrolijke voorstelling in de Magic Music Mouse Show. Aan de allerkleinsten is ook gedacht. Zij maken een tocht langs de kabouters in Kabouterwonderland, rijden als een cowboy op hun eigen paard over de Paardenbaan, nemen de eerste rijlessen in de Minibotsauto’s en swingen mee in de Jumbodans.

In het picknickbos, achterin het pretpark, zijn vele picknickbanken en opbergboxen waarin de jassen en tassen veilig opgeborgen kunnen worden. In het picknickbos kunt u ook zelf meegebrachte etenswaren nuttigen.

Veiligheid, klantvriendelijkheid en hygiëne staan bij familiepretpark Koningin Juliana Toren in Apeldoorn hoog in het vaandel. En natuurlijk zien we graag dat iedereen aan het einde van de dag met een lachend gezicht richting de bus gaat. Onze professionele medewerkers zorgen dat alles plezierig en vooral veilig verloopt.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg