Brakkefort

Brakkefort

Lekker buiten spelen in de Leemkuil en Brakkefort
Kom een heerlijke dag vertoeven in de bosrijke omgeving van de Leemkuil of kom met de kids lekker ravotten in Brakkefort. Er is genoeg te beleven!

Speeltuin de Leemkuil
Met meer dan 90 speeltoestellen verspreid over zo’n 3,5 hectare bos is de Leemkuil de grootste buitenspeeltuin in de regio Nijmegen. Ontdek de gedeeltelijk ondergrondse glijbaan, een skelterbaan, een familieschommel, een piratenschip, een mysterieus oosters verdwaalkasteel en een echte trein. De Leemkuil is een avontuurlijke speeltuin voor kinderen van alle leeftijden, maar in het bijzonder voor kinderen van groep 3 tot en met 8. Je bezoekt de Leemkuil al vanaf € 3,10 per persoon.

Speeltuin Brakkefort
In speeltuin Brakkefort kunnen kinderen zich uitleven op het kleurige speelkasteel, dammen bouwen bij de waterspeelplaats, het piratenschip veroveren, racen op de scooterbaan en door spannende tunnels kruipen. Lekker springen kan op de trampolines en het luchtkussen.
Speeltuin Brakkefort is een overzichtelijke speeltuin, waar het vooral voor kinderen tot en met groep 5 goed vertoeven is.
Schoolreizen
Speeltuinen de Leemkuil en Brakkefort zijn bij uitstek geschikt voor een leuk schoolreisje. Combinatiebezoeken zijn mogelijk. Ga met de onderbouw naar Brakkefort en met de bovenbouw naar de Leemkuil of combineer een dagje spelen met een bezoek aan het Afrikamuseum. Kijk voor meer informatie op onze schoolreizensite, schoolreis.brakkefort.nl.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg