Chocolade en de havens van Rotterdam

    • Home
    • Chocolade en de havens van Rotterdam

Of het nu gaat om relatiegeschenken of delicatessen, chocolatier Frits van Noppen schrijft  vakmanschap nog steeds in chocolade HOOFDLETTERS. Eerlijke chocolade letters wel te verstaan, want Van Noppen werkt uitsluitend met fairtrade chocolade.  Chocolade atelier van Noppen maakt al ruim vijftien jaar een breed assortiment aan chocolade, relatiegeschenken en delicatessen. Met ondersteuning van een groot videoscherm krijgt u een gezellige presentatie over het produceren van heerlijke bonbons. Frits van Noppen voorziet dit alles van smakelijke tekst en uitleg.

Rotterdam is een moderne stad met een moderne architectuur. Het is een jonge, dynamische wereldstad met een onstuimig kloppend hart. Een stad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Bij elk bezoek is de toch al imposante skyline weer verder uitgebreid. Middenin het drukke verkeer van zee- en binnenvaartschepen beleeft u een bijzondere vaartocht door de grootste havens van Europa. U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbijglijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. 75 minuten lang boeiend met heldere uitleg.

In de ochtend vertrekt u vanuit uw woonplaats naar Chocolatier van Noppen in Ridderkerk, waar u ontvangen wordt met koffie en gebak. Daarna woont u een demonstratie bonbon maken bij. Op ludieke wijze wordt u ingewijd in de geheimen van dit ambacht. Daar hoort natuurlijk een proeverijtje bij!! De lekkere koffietafel met kroket gebruikt u nog in Ridderkerk. Na de lunch maken we een bijzondere havenrondvaart. Hierna heeft u de tijd om op eigen gelegenheid Rotterdam te bezichtigen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de bijzondere Markthal. Op de terugweg onderbreken we de reis in Wagenberg voor een goed diner.

Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

entrees

kopje koffie met gebak

film

demonstratie

proeven

koffietafel met kroket

rondvaart

3-gangen diner

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg