Chocolade en bijzondere wol in de Kempen

    • Home
    • Chocolade en bijzondere wol in de Kempen

Heeft u wel eens van Alpaca-wol gehoord? De Zuid-Amerikaanse Alpaca is familie van de lama en heeft een fijne zachte wollige vacht en een knuffelachtige uitstraling. Op een moderne boerderij maakt u kennis met deze bijzondere diersoort en hoort u van de boer alle ins en outs over het houden van deze dieren, het scheren en de wol. Een zeer interessant bezoek!

In de Belgische Kempen maakt u in Maaseik, gelegen aan de Maas, een mooie rondrit door dit gezellige plaatsje en het fraaie buitengebied.

Belgische pralines en bonbons vallen bij ons Nederlanders altijd goed in de smaak. In het Belgische Meeuwen (Heeft Anmadis overgenomen) krijgt u tekst en uitleg over de productie van deze lekkernij.

In de ochtend vertrekt u vanuit uw instaplocatie en gaat op weg naar de Belgische Kempen. In het Belgische Kaulille ontvangt boer John Peters u met koffie en appeltaart. Daarna wordt u op enthousiaste wijze rondgeleid op de Alpaca-boerderij. Na dit interessante bezoek maakt u een mooie route door de Belgische Kempen naar het Limburgse Thorn, ook wel het Witte Dorpje genoemd. Hier geniet u van een heerlijke koffietafel met kroket. Na de lunch maken we kennis met onze gids en rijden we een mooie tocht door het Belgische Maaseik en omgeving. Tijdens deze rit vertelt uw gids u over de toeristische wetenswaardigheden. U besluit de dag in het plaatsje Meeuwen. Bij aankomst wordt u wederom getrakteerd op koffie met gebak. Op gezellige wijze wordt u ingewijd in de wereld van de chocolade en daar hoort natuurlijk een proeverij bij. Op de terugweg wordt u in Soerdendonk verwend met een heerlijke driegangen diner

Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

kopje koffie met gebak

rondleiding

film

koffietafel met kroket

gidskosten

uitleg

demonstratie

koffie en taart

3-gangen diner

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg