Brugge

We vertrekken vanuit uw opstapplaats en we rijden naar Hoogerheide voor een kopje koffie met gebak. Vervolgens rijden we naar Assenede voor de koffietafel. Na de lunch rijden we  naar Brugge waar u op eigen gelegenheid de stad kunt ontdekken.

Geen wonder dat Brugge een der drukst bezochte oude steden van Europa is. Jaarlijks doen ruim twee miljoen dagtoeristen de stad aan. Daardoor worden touringcars in Brugge niet toegelaten. De centrale parkeerplaats voor touringcars ligt op ca. 15 minuten loopafstand van het centrum. Het aantal bezienswaardigheden in Brugge is zeer groot en hoewel u ruim drie uur de tijd hebt, zullen er toch keuzes gemaakt moeten worden.

We noemen de O.L.Vrouwenkerk met o.a. O.L.Vrouwebeeld (ca.1505) van Michelangelo; de Grote Markt met de Halle en het hoge Belfort, de Burg met het Stadhuis en de H.-Bloedkapel, waar een reliek van het H.-Bloed wordt bewaard, de vele kantwinkeltjes in de nauwe straatjes rondom de grote Markt, de vlijtige kantwerkers nabij het verstilde Begijnhof Ten Wijngaarden, het schilderachtige Minnewater, de kostbare schilderijen van de Vlaamse Primitieven (Jan van Eyk, Hans Memling, e.a.) in het Groeningemuseum en het St. Janshospitaal of een vaartochtje op de Brugse reien.

In de namiddag vertrekken we vanuit Brugge en we rijden huiswaarts waar we de dag afsluiten met een heerlijk diner.

Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

kopje koffie met gebak

koffietafel

3-gangen diner

 

Optie:

Rondvaart door Brugge

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg