Chimpie Champ

Chimpie Champ

Overdekte avontuurlijke speeltuin in Jungle thema
Chimpie Champ is een grote overdekte sfeervolle jungle speeltuin voor kinderen van 1 tot 12 jaar, met vestigingen in Aalsmeer, en Oosterhout (Gld). Als je bij ons komt spelen ben je altijd in gezelschap van vele (knuffel)apen, olifanten, tijgers en andere wilde dieren. Begeleiders kunnen comfortabel plaatsnemen in ons restaurant. Is het buiten slecht weer….bij Chimpie schijnt altijd de zon! (ook als het buiten regent). Zeer geschikt voor groep 1 t/m 6.

Chimpie Champ heeft een grote avontuurlijke jungle speelconstructie met de vele glijbanen, klimbruggen, klautermogelijkheden,ballenbakken kortom.. dé ultieme uitdaging! Swingen kan je de hele dagen in de disco, salto’s maak je op de trampolines of op de springkussens, bouwwerken maak je met de MEGA grote bouwblokken, laat je hersens kraken bij het grote schaakspel. Je verveelt je bij Chimpie Champ geen moment! En dan iets lekkers eten en drinken
Natuurlijk schenken wij voor schoolreisbezoekers onbeperkt limonade en bieden wij frietjes en een waterijsje.
Kom je nog een keer spelen? Voor iedere schoolreiziger een GRATIS entreebewijs voor een herhalingsbezoek aan de speeljungle.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg