Apenheul

Apenheul

Apenheul: het leukste schoolreisje beleef je tussen de apen!

Pas op: overslingerende apen!
Zoals je apen in Apenheul ziet, zie je ze nergens! Je loopt namelijk zomaar tússen honderden loslopende apen. Als bezoeker ben je te gast in hun ruime leefgebieden. In het prachtige bos op de Veluwe klimmen en klauteren ze boven je hoofd of staan ze ineens pal voor je neus. Je laat de leerlingen een verrassende en onvergetelijke dag beleven. In Apenheul kom je écht oog in oog te staan met apen.

Ontdekken beleven en genieten
Het is natuurlijk heel spectaculair en bijzonder om tussen honderden apen op avontuur te gaan! De leerlingen ontdekken de grootste groep doodshoofdaapjes van de wereld, stellen al hun apenvragen aan de dierverzorgers, ontmoeten indrukwekkende mensapen, hangen zelf de aap uit in de speeljungles… om maar iets te noemen.

Speciaal voor basisscholen
Schoolreisjes naar Apenheul zijn er al vanaf € 8,00 per persoon. Je combineert zelf het ideale schoolreisje met de verschillende horeca bouwstenen. Bovendien biedt Apenheul nog meer extra’s. Van interessante werkbladen voor in de klas en een spannende speurtocht door Apenheul tot een bijzondere les tússen de loslopende apen.

Speciaal voor het voortgezet en hoger onderwijs
Voor leerlingen van het voortgezet en hoger onderwijs valt er in de bossen van Apenheul veel te beleven, te ontdekken en… te leren. Ze kunnen deelnemen aan diverse educatieve programma’s, over apengedrag, ecologie, huisvesting en techniek in een apenpark, evolutie of Apenheul als bedrijf. De programma’s zijn een nuttige aanvulling zijn op het lesprogramma, maar kunnen ook prima op zichzelf staan.

Nieuw in 2010
De afgelopen jaren heeft Apenheul een complete facelift gekregen. In 2010 is de route verbeterd, waardoor je nog meer van de dieren ziet. Het restaurant is vernieuwd en het horeca-assortiment is nog lekkerder en gezonder. En er zijn extra speelgelegenheden voor kinderen!

Wildlife Photographer of the Year
Ieder jaar worden de mooiste, meest spectaculaire en bijzondere natuurfoto’s bekroond met de prestigieuze prijs “Wildlife Photographer of the Year”. Van mei tot en met september 2010 komen deze foto’s naar Apenheul! Ze worden tentoongesteld in het nieuwe Apenheulse centrum voor duurzaamheid en natuureducatie. Met het speciale scholenprogramma kijken leerlingen net iets langer en nauwkeuriger, en ontdekken zo de bijzondere verhalen achter de foto’s.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg