Walibi World

Walibi World

Ben jij er klaar voor?
Het avontuur kan beginnen! Beleef een vrije val in de megacoaster Goliath, ga het watergevecht aan in de Splash Battle, vlieg over de kop in de El Condor of geniet van een prachtig uitzicht in het reuzenrad. Ben jij een echte durfal of doe je het liever iets rustiger aan? Dat maakt niet uit Walibi World biedt voor iedereen een uitdagende dag met 40 attracties en shows.

Walibi World voert je mee in ontelbare avonturen verspreid over negen “werelddelen”. Je favoriete avontuur bepaal je alvast vanuit het reuzenrad. Wat gaat het worden?

Walibi Land speciaal voor kinderen.
Stoere kids gaan op avontuur in Walibi Land, waar Walibi en z’n vriendjes te vinden zijn.
Joe de Pelikaan staat al klaar om de kids vliegles te geven in “Joe’s Stuntvlieger”. Wok de Draak nodigt de kids uit voor een vlammende rit in de kinderachtbaan “Woks Waanzin” en iedereen die op bezoek gaat in Boris’ Ballenfabriek belandt gegarandeerd in een superspannend ballengevecht!

Ontdek de 5 krachten van de wereld!
Walibi World biedt schoolreisjes niet alleen een hele leuke, maar ook een leerzame dag!
Laat de leerlingen op een speelse manier kennis maken met het onderwerp techniek. Met een schoolreisje naar Walibi World laat je ze het helemaal zelf ervaren.
Om leerlingen van het basisonderwijs bekend te maken met begrippen als zwaartekracht, G-kracht en massatraagheid ontvangt elke klas, bij reservering van een schoolreisje, gratis de leerzame DVD ‘Ontdek de 5 krachten van de wereld’. In vijf korte afleveringen wordt de theorie achter verschillende natuurkrachten belicht speciaal gericht op kinderen van het basisonderwijs.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg