Toverland

Gegarandeerd plezier
Attractiepark Toverland is dé unieke schoolreisbestemming in Nederland. Dankzij de handige combinatie van indoorattracties én een uitdagende Tovertuin van maar liefst 5,5 hectare is een bezoek aan Toverland absoluut weersonafhankelijk. Hierdoor wordt uw schoolreis dan ook gegarandeerd een succes, regen of zonneschijn.

Programma

Geschikt voor de hele school
De attracties in Toverland zijn geschikt voor alle leeftijden. Stap in de spannende Boomerang (een heuse indoor-achtbaan), de razendsnelle Aqua Snake of ontdek de geheimen van Villa Fiasco. Naast vele superattracties heeft Toverland ook een groot aanbod aan actief speelplezier zoals lekker klimmen, spelen en ravotten.

Stoer & uitdagend
Een van de topattracties in het park is de houten achtbaan Troy. Deze ‘Woody’ is één van de grootste en snelste achtbanen in Europa en brengt de inzittenden naar een hoogte(punt) van 35 meter. Ook een rit in de Boosterbike mag absoluut niet ontbreken bij de échte durfals. Na een razendsnelle lancering van maar liefst 75 kilometer per uur razen de inzittenden, gezeten op een motor, door de frisse buitenlucht.

Vriendelijk & gastvrij
Naast de vele horecapunten én de diverse arrangementen voor groepen en scholen is het in Toverland ook toegestaan om zelf etenswaren/dranken mee te nemen. De gasten kunnen picknicken op één van de hoger gelegen terrassen of bij de vele banken die in het park geplaatst zijn.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg