Tin en de Vinkeveense Plassen

    • Home
    • Tin en de Vinkeveense Plassen

Met hobby en vakmanschap is het bedrijf uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf, dat al ruim 30 jaar ervaring heeft in exclusieve tinnen sculpturen en miniaturen, relatiegeschenken en gebruiksvoorwerpen die in drie verschillende kleuren geleverd kunnen worden: gematteerd, gepolijst en verbronsd. In dit ambachtelijke familiebedrijf heerst een gezellige en familiaire sfeer en krijgt u op een heel toegankelijke manier te zien hoe tin gieten in zijn werk gaat. Tijdens de demonstratie wordt het hele productieproces doorlopen.  Het is allemaal handwerk en vooral de nabewerking zijn zeer geduldig en precies werkje. Na de uitleg en demonstraties is er nog gelegenheid om het winkeltje te bezoeken met allemaal tinnen artikelen.

Een leuke rondvaart over de Vinkeveense Plassen. Het vaargebied bestaat uit zo’n 10.000 hectare prachtige natuur en het rondvaartbedrijf ligt er precies middenin, perfect voor een leuke vaartocht.

Na het vertrek vanuit uw opstapplaats rijden we naar Zeewolde voor een bezoek aan Flevotin. We worden ontvangen met twee maal koffie en een maal gebak. Vervolgens starten we met de rondleiding. Ter afsluiting krijgt u nog een klein presentje mee. De lunch nuttigen we in Biddinghuizen. Na de lunch maken we een twee uur durende rondvaart over de Vinkeveense Plassen. We sluiten de dag af in Leerbroek voor een heerlijk driegangen diner.

Max. 50 personen

 

Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

2 kopjes koffie met gebak

entree

rondleiding

presentje

lunch

rondvaart

3-gangen diner

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg