Sallandse Heuvelrug

    • Home
    • Sallandse Heuvelrug

In alle seizoenen is het genieten op De Sallandse Heuvelrug. In mei kleuren azalea’s en rododendrons het gebied en de uitgestrekte heidevelden zijn op hun mooist in augustus en september als de struikheide bloeit. En als er sneeuw ligt in de winter kun je hier met al die heuvels natuurlijk geweldig sleetje rijden! Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug is een van de grootste natuurgebieden in Overijssel. Je kunt hier urenlang dwalen over glooiende heidevelden en door uitgestrekte bossen en natuurlijk ook een prachtige rondrit maken. De heuvelpartijen bieden prachtige vergezichten.

Natuurdiorama Holterberg is behalve een natuurmuseum tevens informatiecentrum voor het Nationaal Park. Het is de zuidelijke toegangspoort tot het gebied. De Holterberg met zijn natuurmuseum is een begrip: genieten van de natuur, de stilte, de weidse vergezichten en de dierenwereld. Natuurdiorama Holterberg is uitgegroeid tot één van de toonaangevende natuurmusea van ons land. In het diorama ervaart u de natuur van de Holterberg op een bijzondere manier, of dat u er midden in staat! Echt een tocht voor natuurliefhebbers!

In de ochtend vertrekt u vanuit uw woonplaats naar de Holterberg. Onderweg wordt in Woudenberg gepauzeerd voor koffie met gebak. Na de koffie doorkruist u een groot stuk van de Veluwe. Bij aankomst in Holten staat de koffietafel met kroket voor u klaar. Na de lunch bezoekt u het diorama, gevolgd door een prachtige natuurtocht, die wel zeer ludiek besloten wordt per huifkar over de heide. Op de terugweg staat er in Harskamp  een heerlijk diner voor u klaar.

Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

kopje koffie met gebak

koffietafel met soep en kroket

entree

gidskosten

huifkartocht

3-gangen diner

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg