Plopsa Indoor

Plopsa Indoor

Eindelijk… het is zover! Mega Mindy, Kabouter Plop, Piet Piraat, Bumba, Samson & Gert… staan te popelen om de deuren van Plopsa Indoor Coevorden te openen. Dit allereerste Nederlandse Plopsa-park belooft de jongste Studio 100-fans een onvergetelijke dag te bezorgen!

Klaar voor een groot en gloednieuw avontuur? Neem uw leerlingen mee naar Plopsa Indoor Coevorden en vertrek samen op ontdekkingstocht in de wondere wereld van hun Studio 100-helden. Ga aan wal in de baai van Piet Piraat, zweef rond in de K3-Slingermolen en klim en klauter in de Speelboom van Kabouter Plop tijdens een onvergetelijk bezoek aan het gloednieuwe indoor themapark! Je leest het goed, Plopsa Indoor Coevorden biedt meer dan 20 attracties op een overdekte oppervlakte van zo’n 10 000 m².

Bovendien kan je op mooie dagen ook terecht in de ruime buitenzone. De kinderen beleven gegarandeerd dolle pret met de Dansende Fonteintjes en kunnen naar hartenlust klauteren op de Klimberg of in de verrassende Speeltuin. Grote honger gekregen van al dat dollen? Dan moet je in het Plop Restaurant zijn!
En een dagje Plopsa Indoor Coevorden is natuurlijk niet àf zonder knotsgek optreden van Bumba en zijn circusvriendjes in het Theater en een knuffel van je favoriete Plopsa-figuur.

Mooi weer of grijs buiten, in Plopsa Indoor Coevorden beleven uw leerlingen buitengewoon veel binnenpret! Je Studio-100 vriendjes verwachten je!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg