Ontdek Praag en Tjechie Outdoor

    • Home
    • Ontdek Praag en Tjechie Outdoor

Een nieuw item in ons aanbod van werkreizen is; Praag en Tsjechië Outdoor. Deze reizen zijn speciaal ontwikkeld voor scholen die Praag willen bezichtigen maar ook het ruige landschap van Tsjechië. U kunt een keuze maken uit 3 verschillende gebieden in Tsjechië.

  1. Praag en Zuid-Bohemen
  2. Praag en Reuzengebergte
  3. Praag en omgeving

Ze hebben allemaal een ding gemeen met elkaar; Je ontdekt de mooie natuur en de prachtige hoofdstad van Tsjechië. Doordat het programma van de reizen erg afwisselend is, maakt dit tot de ideale leerzame schoolreis.

Tijdens alle reizen gaan we langs de prachtige stad Praag. Hier zijn vele bezienswaardigheden te zien zoals de beroemde Karelsburg, de Burchtwijk en de Kleine Zijde. In Praag kunnen wij voor u een rondleiding met gids verzorgen, maar wellicht is het vel leuker om de leerlingen zelf Praag te laten ontdekken met leuke culturele opdrachten, die wij voor u samenstellen.

Naast de culturele uitstapjes willen wij u ook laten kennis maken met de mooie natuur van Tsjechië. Tsjechië staat bekend om zijn ruige natuur. Het Reuzengebergte in Tsjechië is daar een mooi voorbeeld van. In het Reuzengebergte ligt de hoogste berg van Tsjechië, de Snezka een ware uitdaging om te beklimmen. Dit prachtige landschap is ideaal voor outdooractiviteiten zoals mountainbiken, een boomparcour afleggen en klimmen en abseilen en dat alles onder leiding van een gediplomeerde instructeurs.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg