Diergaarde Blijdorp

    • Home
    • Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp: Dichterbij durf je niet…
Diergaarde Blijdorp is uitgegroeid tot een van de mooiste dierentuinen van Europa. En tot de coolste schoolreisbestemming van Nederland.

Van Lente tot winter is er in Diergaarde Blijdorp van alles te beleven. Ga kopje onder in het geheel overdekte Oceanium: de wereld van haaien, koningspinguïns, zeeotters en kwallen. In Arctica sta je neus aan neus met de ijsberen. Slenter door de Aziatische Moerassen en ontmoet de olifanten familie en de neushoorns met hun jongen in het overdekte tropisch bos ‘Taman Indah’. Maak oogcontact met de tijgers in hun prachtige Tijgerkreek. Dichterbij durf je niet! Of ga op bezoek bij Bokito en zijn familie en laat daarna jullie ‘aapjes’ los voor speelplezier in de Oewanja Kinderjungle. Klauter 14 meter hoog en roetsj door de slurven naar beneden.

Struinen over de Savanne
Deze zomer vlieg je met de trekvogels mee naar Afrika waar je eerst bij de Krokodillenrivier terecht komt. Een spannend vlonderpad leidt je veilig omhoog langs het dierenleven in en om het water. Kijk uit voor de krokodillen! Boven aangekomen kijk je vanaf deze zomer de giraffen in de ogen en ontmoet je op veilige hoogte de andere savanne bewoners zoals hyena’s, koedoes, struisvogels en zebra’s.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg