Dierenpark Emmen

    • Home
    • Dierenpark Emmen

Dierenpark emmen

ZOO veel te beleven
In Dierenpark Emmen leven dieren in natuurlijke groepsgroottes en in natuurlijke verblijven, zonder tralies. Fijn voor de dieren, maar ook voor jullie, want zo komt de natuur echt zeldzaam dichtbij. Je ziet het, je hoort het, je voelt het. Dierenpark Emmen is niet voor niets in 2008 door Kampioen van de ANWB uitgeroepen tot beste grote dierentuin van Nederland!

Rondom de grote savanne waan je je in Afrika. Je staat oog in oog met giraffes, neushoorns, impala’s en zebra’s. In de tropische vlindertuin komen de vlinders op je schouders zitten en in Playa Pinguïnos loop je door het broedgebied van de pinguïns. Opletten, want pinguïns steken over zonder te kijken!

De 15 familieleden tellende olifantenkudde is de grootste van Europa, de trots van het dierenpark. De dagelijkse presentatie die de olifantenverzorger geeft, mag je daarom ook niet missen. Ook de dierenverzorgers van de mantelbavianen en de zeeleeuwen geven dagelijks een (voeder)presentatie. Als je geluk hebt, mag je misschien wel een handje helpen.

Speelexpeditie Yucatán
Yucatán is een overdekte speelattractie voor kinderen van alle leeftijden, gebaseerd op het leven van de Maya’s in Mexico. In Zuid-Amerikaanse boomhutten, pueblo’s, een piramidetempel en een enorm scheepswrak mag je spelen, klimmen, glijden en varen. Wie het duistere doolhof ingaat, kan onderweg slangen, schorpioenen en vogelspinnen tegenkomen. Durf jij?

Schoolreizen
Op schoolreis in Dierenpark Emmen hoef je je geen moment te vervelen. De dag vliegt voorbij! Maak een wereldreis door het park met een wereldreisspeurtocht, neem een kijkje in de slaapkamers van de dieren of bezoek het kindertheater. Voor scholen bieden wij complete schoolreispakketten, inclusief eten en drinken.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg