Cadeaureis 2012

Rond het middaguur komen we aan bij het Witte Huis, hier krijgt u een kopje koffie met een broodje ham/kaas. Vervolgens gaan we een rondrit maken onder begeleiding van deskundige gidsen door de gemeente Landerd.

Wij hebben voor u een speciale route uitgezet door de gemeente Landerd. Deze gemeente bestaat sinds 1994 en is ontstaan door het samenvoegen van drie dorpen: Reek, Schaijk en Zeeland. Tijdens deze rondrit komen we langs het buitengebied van Zeeland. Daarnaast passeren wij ook een gebied dat in 1925 hevig is geraakt door een orkaan.

Vervolgens rijden we door naar het centrum van Zeeland en dan via de ontginning richting Schaijk. We gaan door het centrum van Schaijk naar Reek. Ook in Reek kunnen we het centrum niet missen, hier passeren we het Smitshuis, waar alle beroemde Smitsorgels gemaakt zijn.

Na de rondrit hebben wij voor u speciaal een diner dansant. U kunt, voordat we aan het buffet beginnen, eerst nog even met de voetjes van de vloer. Daarna brengen we u weer veilig naar uw vertrekpunt.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg