Cadeaureis 2007

U wordt per vereniging opgehaald en het kan dus zijn dat u nog langs een aantal opstappunten moet om andere verenigingen op te halen. Het is wel de bedoeling dat we een opstappunt voor elke vereniging hanteren.

Rond de koffietijd arriveren we in Ameide waar we ontvangen worden met koffie en kerstgebak. Als alle koffie is geserveerd komt Willem Buyse voor een  geweldige show. Deze ambachtelijke glasblazer heeft speciaal voor ons een nieuwe show neergezet, helemaal gebaseerd op de kerst.  Na deze schitterende show krijgt u een overheerlijk 5-gangen kerstdiner geserveerd ! Na het diner stappen we weer in de touringcars en maken we een rondrit onder begeleiding van deskundige gidsen door de Alblasserwaard. Als we weer zijn gearriveerd bij het restaurant dan staat de zaal klaar voor een optreden van de zingende kerstman. Deze zal u meenemen voor een muzikaal reisje in kerstsfeer maar uiteraard zullen ook de traditionele meezingers niet vergeten worden. Uiteraard mag u meezingen en als u wilt kunt u ook nog een Valeta dansen. Als de kerstman klaas is dan krijgt u allemaal nog een cadeautje van hem en helaas, ja helaas is dan u arrangement weer ten einde.

Vervolgens stappen we allemaal weer in de touringcars en brengen wij u weer veilig naar u beginpunt waar u rond 18.00 uur zult arriveren omdat wij weten dat u in de wintermaanden lekker op tijd thuis wilt zijn.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg