Aviodrome

Aviodrome

Een leerzaam dagje in de wolken!
De Aviodrome betekent een grote ontdekkingstocht door de geschiedenis van de luchtvaart. Hier beleef je de hoogtepunten van honderd boeiende luchtvaartjaren! Het geeft antwoord op de vragen: van welke materialen wordt een vliegtuig gebouwd en hoe was dat vroeger? Waarom blijft een vliegtuig in de lucht en waar gingen de eerste reizen met een vliegtuig naar toe? Maar in de Aviodrome gaat het niet alleen over de luchtvaarthistorie, je kunt ook vliegtuigen van nu van binnen bekijken, zoals de Boeing 747. Heb jij de cockpit, de keuken of het vrachtruim van een Jumbojet wel eens bekeken? Ook kun je een vlucht maken in een spectaculaire bewegende Flight Simulator! Riemen vast en vliegen maar! En wat dacht je van onze spectaculaire 4D film ‘I can fly’?

Kortom, de Aviodrome is een leerzaam dagje in de wolken!

Basisschoolarrangement
Naast toegang tot het park, bestaat het basisschoolarrangement uit: Speurtocht door het luchtvaart-themapark, spectaculaire rit in de Flight Simulator, rondleiding door de expositie en film in het grootbeeld-filmtheater.
Middelbare schoolarrangement
Naast toegang tot het park, bestaat het middelbare schoolarrangement uit: Doetocht door het luchtvaart-themapark, spectaculaire rit in de Flight Simulator, rondleiding door de expositie en film in het grootbeeld-filmtheater.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg