Alpacas en wijn in de polder

    • Home
    • Alpacas en wijn in de polder

Een alpacafarm die zeer geschikt is voor groepen. Jan en Jelly zijn zeer hartelijk mensen, die graag hun kennis en passie over de alpaca delen. Ze zijn begonnen met de aankoop van 3 alpaca’s en een jaar later kochten ze een hengst. Het doel was de farm om te zetten in een fokkerij en bedrijf voor educatie, rondleidingen en productie van wol zoals bijvoorbeeld dekbedden onder eigen label. Vanwege de enorme belangstelling zijn ze zich steeds meer bezig gaan houden met het educatieve deel, door middel van rondleidingen. Ook helpen ze al vele jaren kinderen met een verstandelijke beperking stapje voor stapje vooruit in hun ontwikkeling door middel van stage. Onder het genot van een kop koffie of thee vertellen Jan en Jelly over de alpaca. Na het zien van hun bedrijfsfilm  geven ze u een rondleiding op het bedrijf. U maakt kennis  met de alpaca’s Casimir de macho, knuffel Alitha of lieve Belle, en de rest van de grote kudde in hun stal.

Een heerlijke Zuid-Afrikaanse wijn proeven in de Noordoostpolder? Dat kan bij wijnhoeve Groot Vertoue. Jos Becker importeert de heerlijkste wijnen uit het zonnige Zuif-Afrika. De wijnproeverij bestaande uit 6 a 7 soorten wijn en likeur, voor de niet- wijndrinkers is er koffie of fris naar believen. Een rondrit onder begeleiding van gids over de voormalig zeebodem, Werelderfgoed Schokland maakt de dag compleet.

Na het vertrek vanuit uw opstapplaats rijden we naar Rutten waar we starten met koffie met gebak. Hierna start de rondleiding over de Alpaca. Ook de lunch nuttigen we bij de Alpaca’s. Na de lunch rijden we naar Creil waar we meteen kennis maken met onze gids en een schitterende rondrit maken. Eenmaal terug proeven we de heerlijk Zuid-Afrikaanse wijnen. We sluiten de dag af in Biddinghuizen met een prima driegangen diner.

Max. 60 personen

 

Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

2 kopjes koffie met gebak

entrees

rondleiding

film

koffietafel met soep

gidskosten

proeverij

3-gangen diner

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg